Alhamdulillah kita masih lagi berada di dalam bulan Ramadhan yang penuh berkat. Apabila selesai mengerjakan ibadah puasa ini, pasti ramai di antara kita terutama ibu bapa, datuk atau nenek yang menunggu-nunggu panggilan untuk menunaikan haji ke Tanah Suci Makkah.

Untuk tahun ini, pihak syarikat D’Arrasyh Travel melalui Kembara Muslim menyediakan khidmat bagi sesiapa yang berminat untuk membuat upah haji / badal haji bagi ahli keluarga yang telah tiada. Bersegeralah melaksanakan urusan haji mereka.

Hadis riwayat Ibnu Abbas dari al-Fadl: “Seorang perempuan dari kabilah Khats’am bertanya kepada Rasulullah: “Wahai Rasulullah, ayahku telah wajib haji tapi dia sudah tua renta dan tidak mampu lagi duduk di atas kendaraan?”. Jawab Rasulullah: “Kalau begitu lakukanlah haji untuk dia!” (H.R. Bukhari, Muslim dll.).

Sijil perlaksanaan akan di berikan dan cenderahati sebagai tanda terima kasih kami kepada anda. Rebutlah peluang untuk berbuat kebaikan kepada ahli keluarga yang telah pergi meninggalkan kita

Untuk keterangan lanjut dan pendaftaran, hubungi:

Whatsapp : 010-5354241

Whatsapp : 010-5354241

Whatsapp : 010-5354241

Comments

comments